Phillip Schofield ja Holly Willoughby: Mikä meni pieleen This Morning -parissa? (2023)

 • Julkaistu

Phillip Schofield ja Holly Willoughby: Mikä meni pieleen This Morning -parissa? (1)Kuvan lähde,Getty Images

Kirjailija: Steven McIntosh

Viihdetoimittaja

Jos This Morningin satunnainen katsoja olisi käynnistänyt ohjelman jossain vaiheessa viime viikolla, on epätodennäköistä, että hän olisi huomannut, että mitään oli vialla.

Phillip Schofield ja Holly Willoughby esittelivät normaalisti, ja julkkisvieraiden tavallinen pyöröovi oli tasapainossa tavallisilla ruoanlaitossa ja kuluttajaneuvoilla.

Mutta katsojat, jotka olivat seuranneet iltapäivälehtien tarinoita ilmeisestä kulissien takana esiintyneestä juontajien välisestä riidasta, saattoivat kertoa, että jotain oli vialla. Parin välillä oli vähemmän katsekontaktia, vähemmän käsien koskettamista, vähemmän yleistä toveruutta.

Lauantaina,Schofield ilmoitti jättävänsä sarjan 20 vuoden jälkeen- viittaa suoraan "erittäin vaikeisiin viime päiviin".

Esitys oli ontunut koko sen, minkä tiedämme olevan Hollyn ja Philin viimeinen yhteinen viikko, kun katsojat ja mediaasiantuntijat seurasivat kiinnostuneena nähdäkseen, voisiko pariskunta jättää henkilökohtaisen draaman ovelle ja antaa silti ystävyyden vaikutelman näytölle.

Loppujen lopuksi kaikki mukana olleet tiesivät kuitenkin, että päivätelevision kultaparin yhä kiristyneestä suhteesta kertovat otsikot olivat tulossa liikaa häiriötekijöiksi. Kun et pysty vakuuttamaan katsojia kotonasi aitoudestasi, koko esitys murenee.

Kuvan lähde,Getty Images

On syytä muistaa, kuinka mahtavia Schofield ja Willoughby olivat yhdessä ennen kuin heidän suhteensa meni raiteilleen. Erinomaista näytön kemiaa ja helppo, hellä suhde on juuri sitä dynamiikkaa, jota keskiaamun televisiossa tarvitaan.

He saivat säännöllisesti viruksen, koska heillä oli taipumus murtautua onnettomuuksiin tai seksuaalisiin vihjailuihin. Yksi heidän tunnetuimmista ruumiistaan, kun Gino D'Acampo sanoi Hollylle "jos isoäidilläni olisi pyörät, hän olisi ollut pyörä".sillä on 12 miljoonaa katselukertaa pelkästään YouTubessa.

Katsojat rakastivat sitä, kun pariskunta ilmestyi, ilmeisesti vielä humalassa, National Television Awards -gaalan jälkeisenä aamuna vuonna 2016 juhlittuaan suurimman osan yöstä.

Schofield ja Willoughby joutuivat skandaaleihin vain satunnaisesti kaikista lentomaileistaan. Vuonna 2012 Schofieldin katsottiin menneen liian pitkälleesittämällä silloisen pääministerin David Cameroninja luettelo väitetyistä konservatiivisista pedofiileistä, jotka hän oli löytänyt verkosta.

Mutta yleisesti ottaen kaksikko säilytti terveen suhteen reilusti yli vuosikymmenen ajan - mikä ei ole vähäistä. He toivat terveitä katselulukuja, harvoin järkyttivät omenakärryä ja jopa lähtivät lomalle yhdessä.

Pyörät alkoivat irrota jo viime syyskuussa ns. jonoportilla. Kun Holly ja Phil vierailivat kuningatar Elisabeth II:n makaavassa osavaltiossa, monet tulkitsivat heidän toimintansa jonon ohittamiseksi jopa 20 tunnin ulkopuolella.

Pariskunta ei ollut teknisesti tehnyt mitään väärää, he saivat lehdistön pääsyn edesmenneen kuningattaren arkkuun aivan kuten sadat muut toimittajat olivat käyneet samalla viikolla.

Mutta koska he olivat kaksi kuuluisimpia kasvoja, jotka ovat tehneet sen, Willoughbyn ja Schofieldin selässä oli yhtäkkiä kohde. Kun muut tähdet, kuten David Beckham, olivat velvollisuudentuntoisesti jononeet ulos, se ei ollut hyvä ilme.

ITV:n toimitusjohtajaDame Carolyn McCall myönsikoko tapaus oli rasittanut kaksikkoa. Schofield näytti viittaavan vastareaktioon, kun hän keräsi useita viikkoja myöhemmin National Television Awards -palkinnon parhaan päiväsajan pokaalin ja kertoi yleisölle: "Tämä merkitsee meille joka vuosi, etenkin tänä vuonna niin paljon."

Epäsuotuisat otsikot ja juorut jatkuivat seuraavien kuukausien ajan. Sen jälkeen on spekuloitu paljon Phillipin henkilökohtaisista suhteistatulee ulos homona vuonna 2020,eikä ole pulaa perusteettomista huhuista, jotka liittyvät eroon hänen vaimostaan.

Kuvan lähde,Getty Images

Mutta ITV:n toiseksi suosituimman esiintyjäparin välinen suhde näytti todellakin muuttuvan happamaksi tämän vuoden alussa.

Huhtikuussa Schofieldin velitodettiin syylliseksipojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Raporttien mukaanWilloughby oli järkyttynytettä hänen näyttelijäkumppaninsa ei ollut varoittanut häntä etukäteen siitä, mistä Timothy Schofieldiä syytettiin tai että oikeudenkäynti oli tulossa.

Phillip Schofield joutui pitämään tauon This Morningin esittämisestä oikeudenkäynnin ajaksi, mikä on aina riski lähetyksissä. Media-alalla on motto: "älä koskaan mene lomalle" - jos kansijuontajasi on suositumpi kuin sinä.

Muista, että on harvinaista nähdä onnistuneen esittelykakson puoliskoa ilman toista. Vaikka sekä Schofield että Willoughby olivat isännöineet muita esityksiä ilman toista, ne olivat This Morningin suhteen hyvin pitkälti kaksoisnäyttelijä. He viettivät lomansa samaan aikaan, joten ohjelman katsojat olivat tottuneet näkemään heidät joko yhdessä tai ei ollenkaan.

Tosiaan, Schofieldin tilapäisesti ottaneet vierailevat juontajat olivat erittäin suosittuja katsojien keskuudessa. Etenkin Alison Hammond työskenteli hyvin Willoughbyn kanssa, ja pian fanit vaativat heitä isännöimään ohjelmaa pysyvästi yhdessä.herättää uusia mediatarinoita.

Nämä otsikot olisivat lisänneet Schofieldin ja Willoughbyn jo ennestään herkkää suhdetta.

Kuvan lähde,Getty Images

Viime viikolla Schofield yritti päästä riitajutun eteenpäinjulkaisemalla lausunnon,jossa hän myönsi, että viime viikot "eivät ole olleet helppoja meille kummallekaan".

Se oli vain yksi lause lausunnossa, joka muuten ylisti Willoughbyä myöten ("Holly on minun kallioni, olemme parhaat ystävät", hän myös sanoi), mutta se oli ainoa lause, jolla oli merkitystä. Siihen tartuttiin.

Willoughby oli kuulemma "sokeutunut" lausuntonsa julkistamisesta, mutta vaikeni. Toisin kuin Schofield, hän ei ole tähän päivään mennessä tunnustanut ennätysten putoamista. Jotkut toimittajat tietyissä sanomalehdissä näyttivät kuitenkin olevan hyvin perillä hänen tunteistaan.

Tästä aamusta oli tullut tarina. Vapautettu kattavuuden, muut ITV:n päiväjuontajatkuten Ruth Langsfordalkoi vitsailla ja kommentoida kulissien takana olevaa riitaa. (Langsfordilla oli aiemminhänen omia yhteenottojaanSchofieldin kanssa.)

Twitter-käyttäjät huomasivat Willoughbynoli äskettäin vaihtanut elämäkertansapoistaa aiemman viittauksen Schofieldiin, joka oli tutustuttanut hänet alustalle. Sillä välin iltapäivälehdissä ilmestyi tarinoita, joissa hän väitti, että hän oli tehnyt pomoille selväksi, että hän haluaisi pysyä ohjelmassa, jos Schofield lähtisi.

Tässä vaiheessa kirjoitus oli Thamesin väärennetyllä digitaalisella taustalla.

On kertovaa, että Schofield on lähtenyt Willoughbyn sijaan. Ne ovat loppujen lopuksi 50/50-kumppanuus. Jos kaksoistoimi on purettava, miksi Schofieldin pitäisi automaattisesti olla se, jonka on lähdettävä?

Syitä on useita, mutta ehkä yksi merkittävimmistä on heidän ikänsä. Schofield on 61-vuotias, Willoughby 42-vuotias. Se on erittäin tärkeä tekijä lähetystoiminnan ja lahjakkuuksien hallinnan maailmassa.

Kun otetaan huomioon hänen vanhempi ikänsä, on todennäköistä, että Schofield nähdään lähempänä hänen uransa loppua, ja siksi se saattaisi olla vähemmän tärkeä televisioverkoille.

Willoughby puolestaan ​​on kaksi vuosikymmentä nuorempi ja paljon kypsempi muiden tv-verkkojen salametsästykseen. Hänellä on erittäin hyvät yhteydet alalle itse, sillä hän on isännöinyt monia muita kuin ITV-ohjelmia, mukaan lukien The Voice UK:n kaksi ensimmäistä kautta, kun se esitettiin BBC One -kanavalla.

Hänen miehensä Dan Baldwin on tunnettu tv-tuottaja, jonka yritys Hungry Bear on suurten hittien, kuten Michael McIntyren The Wheel, takana. Aikana, jolloin Willoughby oli selvästi tyytymätön This Morningiin, ITV:n pomoille olisi ollut erittäin tärkeää pitää hänet makeana yrittäessään estää häntä menemästä kilpailevan lähetystoiminnan harjoittajan palvelukseen.

Tämän sanottuaan ITV haluaisi mieluiten pitää myös Schofieldin. Lähetystoiminnan harjoittaja oli vaivautunut kertomaan lauantain lausunnossaan, että hän isännöi edelleen The British Soap Awardsia kesäkuussa sekä kanavalla upouutta huippu-aikasarjaa.

Mutta Willoughby nähdään suurempana tähtenä - voimatasapaino, joka on muuttunut sen aikana, kun pariskunta on työskennellyt yhdessä, kun hän on rakentanut oman brändinsä.

Kuvan lähde,Bafta

Kun The Jeremy Kyle Show poistettiin ITV:stä vuonna 2019vieraan kuoleman jälkeenpomot täyttivät aikataulun aukon antamalla ylimääräisen puoli tuntia Good Morning Britainille ja ylimääräisen puolituntia This Morningille.

Schofieldin ja Willoughbyn katseluluvut vaihtelivat 500 000 ja miljoonan välillä kaikenlaisten tekijöiden – vuodenajan, päivän sisällöstä, ulkosäästä – perusteella. Monet katsojat sukeltavat sisään ja ulos sen sijaan, että istuvat katsomaan kolme tuntia, mikä tarkoittaa, että on vaikea antaa laaja-alaisia ​​​​lausuntoja noususta tai laskusta.

Siitä huolimatta viime viikolla oli joitain otsikoita aiheesta akatsojaluvut putosivat noin 100 000,jonka monet tiedotusvälineet kiistivät. Todellisuudessa kaikki ITV:n päiväohjelmat laskivat viime viikolla, mukaan lukien Lorraine ja Loose Women, todennäköisesti auringonpaisteen vaikutuksesta.

Mutta kun epäsuotuisa mediakuvaus jatkui, verkkopäälliköt olisivat olleet tietoisia siitä, että This Morningin todennäköinen kulkusuunta oli alaspäin, ja halusivat ennaltaehkäistä lisäpudotusta. Show luottaa mainontaan ja sponsorointiin pitääkseen sen pinnalla.

Schofieldin lähtö näytti ottavan lauantaina tervetulleena muut tv-tähdet, jotka eivät kuulemma olleet hänen fanejaan, mukaan lukienEamonn HolmesjaAmanda Holden.

Kaikki katseet kohdistuvat nyt Schofieldin pysyväksi sijaiseksi palkattavaan henkilöön, jotta nähdään, pystyykö hän rakentamaan vakuuttavan suhteen Willoughbyn kanssa. Se lopulta pelastaa esityksen.

Liittyvät aiheet

 • Televisio

Lisää tästä tarinasta

 • Hammond ja O'Leary osoittavat kunnioitusta Schofieldille

  • Julkaistu

   3 päivää sitten

 • Phillip Schofield jättää ITV:n This Morningin

  • Julkaistu

   5 päivää sitten

 • Schofield sanoo, että viime viikot "eivät ole olleet helppoja"

  • Julkaistu

   12. toukokuuta

 • Kuinka kansa rakastui tähän aamuun

  • Julkaistu

   2 lokakuuta 2018

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated: 24/05/2023

Views: 5305

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.