Kuinka katsoa Dancing on Ice 2023 -tapahtumaa Yhdysvalloissa (2023)

Dancing on Ice -elokuvan uusi kausi saa ensi-iltansa tässä kuussa ITV:llä, joka on nimetty ITVX:ksi. Jos olet yhtä innostunut kuin me, haluat virittää ja seurata kaikkea tapahtuvaa. Jos kuitenkin olet fani Ison-Britannian ulkopuolella, saatat olla huolissasi siitä, miten voitkatso Dancing on Ice in USA.

Lisenssisopimusten ja jakeluoikeuksien takia, kaikki ITVX:n luomat elokuvat tai televisio-ohjelmat ovat saatavilla vain suoratoistoa varten Yhdistyneessä kuningaskunnassa, eikä niitä jaeta missään muissa maissa.

Jos kuitenkin käytät luotettavaa VPN:ää, kutenExpressVPN, voit ohittaa mediarajoitukset jakatso ITV:tä Yhdysvalloissa; joten et jää paitsi Dancing on Ice UK -kappaleesta. Tässä oppaassa opastamme sinut suoratoistamaan Dancing on Ice -palvelua ilmaiseksi ITVX:llä ja laitteilla, joita voit käyttää suoratoistoon. Älä missaa sitä.

Easy Steps -Katso Dancing on Ice Yhdysvalloissa

Alla kuvattujen yksinkertaisten vaiheiden avulla voit suoratoistaa Dancing on Ice -elokuvaa vaivattomasti15. sarjaYhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella.

 • Ostaavirtuaalisen yksityisen verkon tilaus.(SuosittelemmeExpressVPNkoska sillä on neljä palvelinta Yhdistyneessä kuningaskunnassa)
 • ladataExpressVPN-sovellus laitteellesi ja asenna se.
 • Kirjaudu sisäänkäyttämällä tietojasi.
 • VieraillatheITV:n nettisivutYhdistyneen kuningaskunnan palvelimeen yhdistämisen jälkeen;suosimme Docklandsia.
 • Kirjaudu sisääntilillesi ja nauti ITV:n parhaiden ohjelmien suoratoistosta Isosta-Britanniasta.

Katso Dancing on Ice with ExpressVPN!Suosituksemme puskurittomaan suoratoistoon

Mistä voin katsoa Watch Dancing on Ice 2023 -elokuvan Yhdysvalloissa?

Yhteensopivilla laitteilla, kuten Macilla, Windowsilla, Apple TV:llä, älypuhelimilla ja suoratoistolaitteilla, kutenvuosi, voit katsoaDancing on Ice verkossa 2023 Yhdysvalloissamistä tahansa maapallon alueelta.

Suoratoisto Iso-Britannian ulkopuolella on mahdollista vasta sen jälkeenhyvämaineisen VPN:n lataaminen ja asentaminenhaluamallasi suoratoistolaitteella. YhteysExpressVPNperustaminen vie vähän aikaa. Kun yhteys on muodostettu, sinun tulee vierailla ITV:n verkkosivustolla. Jos sinulla on jo tili ITV Hubille, voit kirjautua sisään aloittaaksesi katselun tavalliseen tapaan.

Jos sinulla ei vielä ole tiliä ITV Hubille, sinun on luotava sellainen. Sinun on annettava Yhdistyneen kuningaskunnan postinumero. Voit vapaasti käyttää postinumeroasi, tai jos et ole Yhdistyneestä kuningaskunnasta,voit käyttää mitä tahansa postinumeroa, kuten B45 L27 5RF 5BQ.

Muista, että voit valita "Hanki ilmainen kokeilu", jos luot ITV-keskittimen ensimmäistä kertaa.

Milloin on Dancing On Ice 2023 -julkaisu ITVX:llä?

Dancing on Ice palasi kaudelle 15, ja ITV lähettää Dancing on Ice -elokuvan paluun15. tammikuuta 2023. Sarja sisältää11 julkkistaharjoittelevat jo asiantuntijakumppaneidensa kanssa valmistautuessaan kilpailuun.

Mistä Show Dance On Ice -ohjelmassa on kyse?

Brittiläinen versio Dancing with the Stars, Dancing on Ice, on hyvin samanlainen kuin amerikkalainen versio, "Strictly Come Dancing.” Luistelijat esittelevät taitojaan tuomariston edessä.

Tämä ohjelma esitettiin alun perin ITV:ssä vuonna 2004, mikä merkitsi sen ensi-iltaa. 10 jakson ajan julkkiksetanssijat ja heidän tanssikumppaninsa esittävät elävää jäätanssia viikoittain.

Sen jälkeen arvioidaan yksilön suorituskykyä ja aarvosana välillä 0-10annetaan heijastamaan sitä. Nämä pisteet lisätään yleisön antamiin ääniin, ja tuloksena oleva lista asetetaan paremmuusjärjestykseen. Kaksi tai kolme paria alareunassa sijoitukset"Luistele pois"päättää, missä järjestyksessä heidät poistetaan kilpailusta.

Kuka on Dancing On Ice 2023 -kokoonpanossa?

Ihmettelen"Keitä ovat Dancing on Ice -kilpailijat tänä vuonna?"Seuraavat kilpailijat kilpailevat Dancing on Ice -sarjassa vuonna 2023.

 • Carley Stenson ja Mark Hanretty
 • Joey Essex Vanessa Bauerin kanssa
 • Vivienne Colin Graftonin kanssa
 • Patsy Palmer ja Matt Evers
 • Michelle Heaton Lukasz Rozyckin kanssa
 • Nile Wilson Olivia Smartin kanssa
 • Siva Kaneswaran Klabera Kominin kanssa
 • Darren Harriott Tippy Packardin kanssa
 • Mollie Gallagher Sylvain Longchambonin kanssa
 • Ekin-Su Cülculoğlu sekä Brendyn Hatfield
 • John Fashanu ja Alexandra Schauman

Ketkä ovat Dancing On Ice 2023 -tuomareita?

Tuomaristo on sama kuin edellisellä Dancing on Ice 2022 -kaudella luisteluveteraanien kanssaJayne TorvilljaChristopher Deantoimiessaan tuomareina.Oti MabusejaAshley Banjoliittyy heidän seuraansa tähän esitykseen.

Kuka isännöi Dancing On Ice -tapahtumaa 2023?

Holly WilloughbyjaPhillip Schofield tekee, palaavat jälleen rooliinsa ohjelman isäntinä seuraavalle Dancing on Ice -kaudelle.

Katso Teaser of Dancing On Ice 2023.

Tanssii jäällä 2023:n virallisen trailerin julkaisemisesta ei ole annettu virallista ilmoitusta. Toisaalta voit saada esikatselun Dancing on Ice -sarjasta 15 katsomalla edellisen kauden teaseria alta.

Mutta voit katsoa teaserin täältä.

Miksi ExpressVPN on paras VPN jäällä tanssimisen katseluun Yhdysvalloissa

ExpressVPNjääparas VPN ITV Hubille. Tämä johtuu siitä, että siinä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja se tarjoaa pääsyn enemmän kuin3000palvelimiasijaitsee94eri maat.

Lisäksi siinä on kaikki ominaisuudet, joita useimmat ihmiset etsivät VPN:stä, kuten vahvat salaus- ja tietosuojavaihtoehdot. Lisäksi se ei osallistu mihinkään tiedonjakokauppoihin, mikä tarkoittaa, että tietosi pysyvät suojassa snoopereilta.

ExpressVPN: Paras VPN jäällä tanssimisen katseluun Yhdysvalloissa

ExpressVPN on hyvämaineinen VPN-palvelu, joka tarjoaa pääsyn yli3000palvelimia160 eri sivustolla ja94muut maat. Koska VPN-yhteys on nopea, vakaa ja turvallinen, et kohtaa rajoituksia tai sensuuria katsoessasi Dancing on Ice in USA -elokuvaa sekä lukuisia muita ITVX:n huippuohjelmia.

Kuinka katsoa Dancing on Ice 2023 -tapahtumaa Yhdysvalloissa (1)

katso Dancing on ICE USA:n ITV:stä

Monien toimintojen joukossa ExpressVPN tarjoaa sotilastason suojauksenAES-256-bittinenja sillä on tiukkakirjautumattomuuskäytäntö. Se ei myöskään ole jäsenViisi silmää, neljätoista silmää, taiNine Eyes Alliances, joten tietosi ovat suojattuja ja todellisen IP-osoitteesi, yhteyden aikaleiman ja istunnon keston tiedot pysyvät salassa.

Lisäksi,ExpressVPN tarjoaa käyttäjilleen Smart DNS -ratkaisun, MediaStreamerin. Tämän vuoksi ITV tai Internet-palveluntarjoajasi eivät voi kertoa, että käytät virtuaalista yksityisverkkoa (VPN). Tämän seurauksena he eivät voi suodattaa tai rajoittaa toimintaasi millään muulla tavalla, kun surffaat.

ExpressVPN:n avulla voit yhdistää viisi laitetta samanaikaisesti kotitietokoneisiin, pelikonsoleihin ja älytelevisioihin. Lisäksi voit käyttää VPN:ää mobiilikäyttöjärjestelmissä, kuten Macissa, iOS:ssä, Linuxissa ja Android TV:ssä.

ExpressVPN poistaa myös UK-lähetysalustojen eston, kutenBritboxja BBC iPlayer, mm.

ExpressVPN:n hinta on6,67 US$/kk (Saat 3 kuukautta ILMAISEKSI vuositilauksella!),kanssa30 päivän rahat takaisin takuu. Tällä hinnalla voit nauttia parhaista ITV-ohjelmista, kutenLove Island UK kausi 9yhtä hyvin.

Katso Dancing on Ice with ExpressVPN!Suosituksemme puskurittomaan suoratoistoon

UKK

Kuinka katsella Dancing on Ice -elokuvaa Yhdysvalloissa ilmaiseksi?

AloitaKirjauduauusi tilikanssaExpressVPN. Kun olet ladannut VPN-ohjelmiston, siirry kohtaanAsentaase. Varmista, että lataat ohjelman version, joka on yhteensopiva käyttämäsi gadgetin kanssa.
Jotta voit aloittaa Dancing on Ice -ohjelman katsomisen ilmaiseksi, sinun on muodostettava yhteys englanninkieliseen palvelimeen, jota VPN-palvelusi tarjoaa.

Missä Tanssii jäällä kuvattiin vuonna 2023?

Bovingdonin lentokentällä Hertfordshiressä, pääosin tätä tilaisuutta varten luotu studio käytettiin kuvaamaan Dancing on Ice.

Onko Dancing On Ice -sovellus ilmainen?

Voit saada Dancing on Ice -sovelluksen ilmaiseksi Apple- tai Android-laitteellesi lataamalla sen älypuhelimeesi.

Ketkä ovat Dancing on Ice -elokuvan julkkikset tänä vuonna?

Vuonna 2023 Dancing on Ice -tapahtumassa ovat mukana seuraavat kilpailijat.

 • Joey Essex Vanessa Bauerin kanssa
 • Vivienne Colin Graftonin kanssa
 • Patsy Palmer ja Matt Evers
 • John Fashanu ja Alexandra Schauman
 • Carley Stenson ja Mark Hanretty
 • Michelle Heaton Lukasz Rozyckin kanssa
 • Nile Wilson Olivia Smartin kanssa
 • Ekin-Su Cülculoğlu sekä Brendyn Hatfield
 • Siva Kaneswaran Klabera Kominin kanssa
 • Darren Harriott Tippy Packardin kanssa
 • Mollie Gallagher Sylvain Longchambonin kanssa

Lopulliset ajatukset

Viestimme on yksinkertaistettu opas kuinka voit tehdä senkatso Dancing on Ice in USA. Oletpa sitten ollut ohjelman fani vuosia tai haluat vain nähdä brittiläisten suosikkijulkkiksiesi nousevan jäälle, tarvitset vain luotettavan VPN:n (ExpressVPN).

ITV:n tilaushinta on edullinen, joten ole ennakkoon ja tilaa ITV:n tulevat sarjat ja parhaat elokuvat nyt. Jos kohtaat ongelmiaITV ei toimiVPN:n avulla yksinkertaiset korjaukset, kuten evästeiden poistaminen, auttavat sinua, joten harkitse ennen kuin suunnitteletperuuttaa ITV-tilauksesi.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated: 04/26/2023

Views: 5309

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.