Kaikki mitä tiedämme Phillip Schofieldin ja Holly Willoughbyn "putoamisesta" (2023)

Tilaa ilmainen IndyArts-uutiskirjeemme saadaksesi viimeisimmät viihdeuutiset ja arvostelut

Tilaa ilmainen IndyArts-uutiskirjeemme

Viikon huhujen jälkeen välisestä erimielisyydestäTänä aamunaisännätPhillip SchofieldjaHolly Willoughby,ilmoitettiin, että Schofield jättää esityksen "välittömästi".

Hänen viimeinen kerta ITV-ohjelmassa oli torstaina 18. toukokuuta, jolloin hänen 21 vuotta kestänyt esiintymisroolinsa päättyi äkillisesti.

Seuraa The Independentin live-blogia saadaksesi päivityksiä

Aiemmin tällä viikolla,siitä kerrottiinettäTänä aamunaisäntätovereiden suhde on kireä, ja he "tuskin puhuvat" kameran ulkopuolella.

Schofield myönsi, että "viimeiset viikot eivät ole olleet helppoja", mutta oli aluksi innokas kaatamaan vettä väitteisiin ja totesi: "Olemme parhaita ystäviä – kuten aina, hän on uskomaton tuki näytöllä. kohtauksia ja puhelimessa. Holly on aina ollut tukenani, läpikotaisin. Ja olen ollut hänen luonaan."

Suositeltava

  • Phillip Schofield – viimeisimmät uutiset: Piers Morgan vastaa This Morning -juontajan poistumiseen kuihtuvassa sarakkeessa
  • Mihin Phillip Schofield on kadonnut? Saammeko edes kysyä?
  • Eamonn Holmes kritisoi raakoja Holly Willoughbyä Phillip Schofieldin lähdettyä This Morningista

Heidän ensimmäinen yhteisesitys huhujen puhkeamisen jälkeen esitettiin maanantaina (15. toukokuuta).

Alla on aikajana Schofieldin ja Willoughbyn työsuhteesta sekä heidän molempien matkan varrella kokemista ylä- ja alamäistä.Itsenäinenon ottanut yhteyttä Willoughbyyn kommentoidakseen.

2006– Phillip Schofield ja Holly Willoughby aloittavat työsuhteensa kirjautuessaan ITV-kilpailuunTanssii jäällä.

2009– Schofield törmää silloin hänen kanssaanTänä aamunajuontaja Fern Britton. Kuten Schofieldin vuoden 2020 muistelmissa väitetäänElämä on mitä teet sen, Britton syytti häntä "sekaantumisesta" päiväohjelman sisältöön ja pakotti hänet "rauhallisesti" kertomaan hänelle: "Älä tee sitä minulle enää."

2009–Fern Britton eroaaTänä aamuna. Lausunnossaan hän puhuttelee ohjelman tiimiä yleisesti, nimeämättä nimenomaisesti Schofieldiä, joka väitti kirjassaan, että heidän edellinen rivinsä "oli se kohta, jonka hän päätti, ettei hän halunnut" olla enää ohjelmassa. Väitetään, että hänelle maksettiin 250 000 puntaa vuodessa vähemmän kuin Schofieldille.

2009– Willoughby liittyyTänä aamuna, korvaa Brittonin.

2011– Willoughby lopettaaTanssii jäällä,jättäen Schofieldin juontajaksi Christine Lampardin rinnalle.

2013– Schofield kertooLämpöettä hän ja Britton eivät ole enää "todellisuudessa" yhteydessä. Britton kertoo myös heidän työsuhteestaanMailOnline: ”Kuten Morecambe ja Wise, päätimme olla elämättä toistemme taskuissa. Olimme loistava ammatillinen kumppanuus, mutta emme koskaan käyneet lomalla yhdessä.

Kaikki mitä tiedämme Phillip Schofieldin ja Holly Willoughbyn "putoamisesta" (1)

Pääset rajoittamattomaan elokuvien ja TV-ohjelmien suoratoistoon Amazon Prime Videon avullaRekisteröidy nyt 30 päivän ilmaiseen kokeiluun

Kirjaudu

Elokuu 2017– On ilmoitettu, että Willoughby palaaTanssii jäälläsaatuaan 200 000 punnan palkankorotuksen, joka vastaa Schofieldin palkkaa. On myös raportoitu, että Willoughby on saanut palkankorotuksenTänä aamunapomot vastaamaan Schofieldin noin 600 000–700 000 punnan vuosipalkkaa. Siihen asti Willoughbyn uskotaan saaneen aiemmin 200 000 puntaa vähemmän kuin Schofield.

tammikuuta 2018– Willoughbyn paluuTanssii jäälläesitetään ITV:ssä.

Elokuu 2018– Willoughby paljastuu Anthony McPartlinin tilalleOlen julkkis... Vie minut pois täältä!Declan Donnellyn rinnalla sen jälkeen, kun entinen ilmoitti pitäneensä vuoden mittaisen tauon esittelystä.

lokakuuta 2018– Huhut Schofieldin ja Brittonin välisestä kilpailusta nousevat esiin, kun aikanaTänä aamuna30-vuotisjuhlajaksossa jälkimmäinen väittää, ettei häntä kutsuttu ohjelman Bafta-seremoniaan. "Onnittelut Baftan johdosta", hän sanoo ja lisää: "Se oli aivan mahtavaa ja loistavaa. Olisin mielelläni ollut siellä, mutta en saanut kutsua." Schofield huomauttaa, että hän oli lavalla Skotlannissa tapahtuman aikaan, mutta Britton vastaa: "En ollut maanantai-iltana - olisin tullut, mutta minua ei kutsuttu." Tämä saa Schofieldin kirjoittamaan Twitterissä, että Brittonilla oli "muistin menetys" ja se olisi ollut tervetullut osallistumaan.

Huhtikuu 2019– Schofield näennäisesti turhauttaaRuth Langsford, joka näkyyTänä aamunaesikatsellaksesi seuraavaa jaksoaLöysät Naisethän esitteli. Esitellessä jakson aiheita Schofield katkaisee hänet sanoen: "Kaverit, meidän on hypättävä sisään ja pysäytettävä teidät, koska meillä on tässä lopussa vähän aikaa. Kiitos, Ruth." Langsford ei vaikuta vaikuttuneelta ja ampuu takaisin: "No, minulla oli vain kaksi sanaa sanottavana."

Kesäkuu 2019– Schofieldvastaa raportteihinjonka hän estiAmanda Holdenhankkimasta useita korkean profiilin esittelyrooleja. Raportti väittää, että Schofield on leimannutBritain’s Got TalentTuomari "vaikeasti hallittavissa" ja että hän "kampanjoi aktiivisesti" Rochelle Humesin puolesta saadakseen keikan hänen peräkkäisjuontajanaan huolimatta siitä, että Holdenille kerrottiin, että työ oli hänen. On myös väitetty, että Holdenille oli kerrottu, että hän korvaisi McPartlininOlen julkkis, vain siksi, että Schofield esti hänen varauksensa.

joulukuuta 2019– Ensimmäiset väitteet Schofieldin ja Willoughbyn välisestä erosta on raportoitu. Parin sanotaan olevan sekaantunut "myrkylliseen" erimielisyyteen, ja on raportoitu, että Schofield oli mustasukkainen juontokoverinsa johdosta.Olen julkkistyöjakso. Uuden sarjan lehdistöjulkaisun aikanaTanssii jäällä, Willoughby kertoo toimittajille: "Et voisi katsoa niin monta tuntia televisiota kuin me katsomme toistemme kanssa ilman, että pääset päälle." Väitetään myös, että Ruth Langsford on valittanut Schofieldistä ITV:n pomoille.

Helmikuu 2020– Schofieldtulee ulos homonajaksoa edelläTänä aamuna, jonka jälkeen Willoughby jakaa kuvan itsestään Schofieldin kanssa,kirjoittaa Instagramissa: "En ole koskaan ollut niin ylpeä ystävästäni kuin olen tänään." Jakson aikana pariskunta keskustelee Schofieldin päätöksestä tulla ulos Willoughbyn kertoessa hänelle: "Tiedän, että sen kanssa olet elänyt, tuon sisäisen konfliktin kanssa jo pitkään."

Marraskuu 2021– Willoughby kiistää väitteet, että hänellä olisi koskaan ollut erimielisyyttä Schofieldin kanssaFearne Cottonin onnellinen paikkapodcast, totesi: "Katsoin kaukaa, kun olette saaneet kaikki lehdistössä sanovat, että sinulla ja Phillipillä on 'vaikeita aikoja' ja sillä välin olette hyviä ystäviä, eikä riitoja ollut." Hän kuvailee vuoden 2018 raportteja "erityisen vaikeaksi kaudeksi" ja lisää: "Mutta luulen, ja muistan, kun kävin tämän keskustelun Philin kanssa tuolloin, se oli kuin: "Mutta me tiedämme". Minun täytyy uskoa siihen, että niin kauan kuin tiedät totuuden, kaiken on oltava kunnossa."

Helmikuu 2022-Eamonn Holmes osuu Schofieldiin sen jälkeen, kun hän ja vaimo Langsford vaihdetaan perjantain jaksossa.Tänä aamunaAlison Hammond ja Dermot O'Leary. Hän sanoo, että Schofield on "passiivis-aggressiivinen" ja syyttää häntä "ihmisten huijaamisesta". Puhuessaan huhuista erosta Langsfordin kanssa Holmes sanoi myöhemmin: "Ruthin on sanottava, miltä hänestä tuntui, mutta tunsin oloni loukkaantuneeksi hänen puolestaan."

Syyskuu 2022– Schofieldiä ja Willoughbyä kritisoidaannäennäisesti jonossa yleisöäkuvattaessa jaksoaTänä aamunakuningatar Elizabeth II:sta makaamassa valtiossa. ITVpuolustaa paria, jotka käsittelevät kiistaa seuraavan viikon jaksossa.

Huhtikuu 2023– Schofield tulee ulos lähetyksestä muutamaksi viikoksi sen jälkeen, kun hänen veljensä Timothy on tuomittu 11 lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta lokakuun 2016 ja lokakuun 2019 välisenä aikana, mukaan lukien kaksi seksuaalista toimintaa lapsen kanssa. Schofield, kukakiistää julkisesti sisaruksensa, kiittää katsojia "ystävällisistä viesteistä ja tuesta" hänen palattuaan.

11. toukokuuta 2023– Schofield vastaajälleen yksi väite putoamisestaWilloughbyn kanssa. Juontaja sanoo, että vaikka "viimeiset viikot eivät ole olleet helppoja meille kummallekaan", hän näkee Willoughbyn "kivekseen". Hän lisää: ”Olemme parhaita ystäviä – kuten aina, hän on uskomaton tuki näytöllä, kulissien takana ja puhelimessa. Holly on aina ollut tukenani, läpikotaisin. Ja olen ollut hänen luonaan."

Suositeltava

  • ITV julkaisi uuden lausunnon sen jälkeen, kun Phillip Schofield "potti" spekulaatiot – viimeisin
  • Eamonn Holmes kritisoi julmaa Holly Willoughbyä
  • Julkkikset, jotka ovat panostaneet Phillip Schofieldin This Morning -elämykseen

14 toukokuuta 2023– ITV vahvistaa, että Willoughby ja Schofield esittävät seuraavan jaksonTänä aamuna, esitetään maanantaina 15. toukokuuta, kuten normaalisti, riidasta huolimatta.

20 toukokuuta 2023– Lausunnossa Schofield vahvistaa lähteneensäTänä aamunavälittömästi ja kirjoittaa: "Ymmärrän, että ITV on päättänyt, että nykyinen tilanne ei voi jatkua, ja haluan tehdä kaikkeni suojellakseni ohjelmaa, jota rakastan."Voit lukea lausunnon kokonaisuudessaan täältä.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated: 10/07/2023

Views: 5271

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.