Hollyn ja Philin "ystävyyden putoamisen" aikajana - "kateus" kunnianosoituksen puuttumiseen (2023)

He ovat olleet esiintyjinä ja parhaita kavereita yli 17 vuoden ajan, mutta mmPhillip Schofieldastuu alaspäinTänä aamuna, onko tämä hänen jaHolly Willoughbyerityistä ystävyyttä?

Se on show-bisneksen kuumin kysymys sen jälkeen, kun lähteet väittivät aiemmin tässä kuussa, että pari olivat "erillisiä kokonaisuuksia" ja heidän näennäisen läpäisemättömän kumppanuutensa oli "jäähtynyt".

Tapaamisesta lähtienTanssii jäälläVuonna 2006 ja 13 vuotta sitten ITV:n hittiaamuohjelman esittelyssä Holly ja Phil ovat aina olleet katsojien suosikkeja - kiitos heidän kiistattoman kemiansa ja räjähtävien kikatuskohtaustensa.

Mutta useiden huhuttujen kulissien takana olevien riitojen jälkeen heidän rakas side on saanut osuman, ja nyt kaksikon kerrotaan "tuskin puhuvan" kameran ulkopuolella.

Joten missä se kaikki meni pieleen Hollylle ja Philille? Tässä on kaikki mitä tiedämme parin "riidoista"...

"Kateus"

Vuonna 2019 heidän työsuhteensa sanottiin "kiristyneen" väitteiden johdosta, että Phil oli "kateellinen", kun Holly tuli tilalle.Ant McPartlinvuoden 2018 sarjassa Olen Julkkis... Get Me Out Of Here ja voitti siitä BAFTA:n.

Lähteet väittivät, että Phil kielsi Hollya puhumasta voitostaan ​​sarjassa, ja väitti, että hän ei ollut tyytyväinen viikonloppusanomalehdessä levitettyyn valokuvaan, joka oli keskittynyt Hollyun eikä häneen.

Lähde kertoiAurinko: "Phillip oli raivoissaan. Hän ei halunnut Hollyn mainitsevan voittoaan, kun he tapasivat jälleen This Morningissa.

"Se tuntui hyvin pieneltä ja katkeralta jollekin, joka on hänen läheinen ystävänsä. Mutta tuntui, että hän oli kateellinen."

Jännitteiden kerrottiin myös lisääntyneen, kun Holly halusi Philin lopettavan juomisvideoiden julkaisemisen sosiaalisessa mediassa, mutta käytti heidän yhteistä rahastoyhtiötään pyyntönsä toteuttamiseen.

Tämän aamun pomot vastasivat väitteisiin ja sanoivat, että Phillipillä ja Hollylla oli "aito ystävyys".

Tiedottaja sanoi: "Meillä on älykkäimmät katsojat katsomassa telkkaria ja uskokaa minua, että he olisivat ensimmäisiä, jotka huomaavat kaikki ongelmat - he eivät ole huomanneet, koska niitä ei ole."

ITV kiisti myös kaikki levottomuudet ja sanoi täydellisessä lausunnossa: "On syvästi pettymys ja epäreilua, että Phillip on tämänkaltaisten haitallisten juorujen kohteena.

"Phillip on arvostettu lähetystoiminnan harjoittaja ja kollega, ja tämä ei todellakaan ole kuvaus This Morningista, jonka tunnistamme.

"Holly ja Phil ovat loistavia ystäviä sekä ruudulla että sen ulkopuolella ja ovat suosittuja katsojien ja kollegoiden keskuudessa."

Lopulta vuonna 2021 puhuttuaan huhuista Holly kertoi kaverilleen Fearne Cottonin Happy Place -podcastille, ettei hän voinut käsitellä ihmisiä, joilla on väärä käsitys.

Hän sanoi: "Katsoin kaukaa, kun kaikki lehdistössä olevat ihmiset sanovat, että sinulla ja Phillipillä on vaikeaa. Sillä välin olette mahtavia ystäviä, eikä riitoja ollut.

"Se oli erityisen vaikeaa aikaa. Mutta muistan käyneeni keskustelun Philin kanssa ja se oli kuin "Mutta me tiedämme".

Holly lisäsi: "Minun täytyy uskoa, että niin kauan kuin tiedät sisälläsi ja tiedät totuuden - tiedät totuutesi - niin kaikki on kunnossa."

Jono-portin draama

Pari huomasi olevansa sosiaalisen median vastareaktion keskipisteessä syyskuussasyytetään perusteettomasti jonon hyppäämisestävierailla makaavan kuningattaren luona.

Tänä aamunaja juontajat antoivat myöhemmin lausunnon, jossa selvitettiin asiaa, mutta julkinen viha jatkoi nousuaan - kanssayli 75 000 allekirjoittaa vetoomuksenkirves Holly ja Phil poisITVnäytä.

Eräs lähde kertoiOK!että tunnelma studiossa oli "kauhea" ja Queue-gate-draama on tehnyt heidän suhteestaan ​​"erittäin kiusallisen".

"Voit leikata jännitystä huoneessa veitsellä", sisäpiiriläinen sanoi. "Se, että myös yleisö nyt huomaa sen, osoittaa, että suuria halkeamia alkaa näkyä."

Tuolloin Phil ja Holly kertoivat katsojille: "Kuten sadat akkreditoidut lähetystoiminnan harjoittajat ja toimittajat saimme virallisen luvan päästä saliin.

"Se oli tiukasti tarkoitus raportoida tapahtumasta miljoonille ihmisille Isossa-Britanniassa, jotka eivät ole voineet vierailla Westminsterissä henkilökohtaisesti.

"Säännöt olivat, että meidät saatettiin nopeasti reunojen ympäri takana olevalle tasanteelle. Sitä vastoin kunnioittavat ihmiset kävelivät arkun vieressä olevaa kokolattiamattoa pitkin ja saivat aikaa pysähtyä.

"Kukaan lähetystoiminnan harjoittajista ja toimittajista ei ottanut kenenkään paikkoja jonossa, eikä kukaan jättänyt hakemusta kuningattaren ohi.

"Tietysti kunnioitimme näitä sääntöjä, mutta ymmärsimme, että se saattoi näyttää joltakin muulta ja siksi ymmärrämme täysin reaktion.

"Huomaa, että emme koskaan hyppää jonoon."

Säilytetty pimeässä

Heidän läheisyydestään huolimatta Phillipin sanotaan pitäneen Hollya hämärässä veljensä Timothyn oikeudenkäynnistä lasten seksuaalirikoksista. Hänet tuomittiin viime viikolla 12 vuodeksi vankeuteen, kun hänet todettiin syylliseksi teini-ikäisen pojan seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Kuulemisen aikana Phil - joka on nyt julkisesti hylännyt veljensä - otti kolme viikkoa vapaata This Morningista, ja fanit hämmästyivät, kun Holly piti palattuaan viikon loman vyöruusuihin sairaana.

Sisäpiiriläinen kertoiPäivittäinen posti: "Hollyn täytyi ottaa selvää joltakulta toiselta, mikä on täytynyt olla hänelle kamalaa. Hän on ollut niin uskollinen hänelle."

Etäisyys

Kotkasilmäiset fanit huomasivat 42-vuotiaanHolly on näennäisesti pyyhkinyt Phillipin sosiaalisessa mediassaviime viikkoina.

HänessäViserrysbio, hän oli aiemmin kirjoittanut: "Twitter-legenda esitteli minut tähän", ennen kuin hän merkitsi merkinnän esittelykumppaninsa.

Hänen Twitter-biografiansa lukee nyt: "Broadcaster, Wyldemoonin perustaja, Marks & Spencerin ja Garnierin brändilähettiläs, Reflectionsin kirjoittaja" - jotain, joka ei livahtanut hänen ja Philin katsojien ohi.

Ennen kuin Phillip ilmoitti välittömästi lähtevänsä This Morningista, Holly oli kuulemma ollutpainostaa ITV:tä tekemään päätöksen, jotta hän voisi nimetä itsensä uudelleen "naisen naiseksi".

Lähde kertoi Mirrorille: "Holly harkitsi asemaansa ohjelmassa aiemmin tänä vuonna, koska hän ei voinut nähdä Philin syrjäyttämisen.

"Mutta se on nyt todellinen mahdollisuus, ja hän haluaa nähdä molempien tulevaisuuden päätöksen tehneen nopeasti.

"Se on se, mitä Holly pyytää tiimiään ottamaan yhteyttäITV– hän yrittää viedä asioita eteenpäin.

"Ei ole vielä pidetty verilöylytapaamista, mutta se voi hyvinkin olla tulossa. Mitä nopeammin se tapahtuu, sitä nopeammin hän voi rebrändätä itsensä."

Järkyttävä lausunto

LausunnossaAurinko, Phillip sulki kaikki ehdotukset, joiden mukaan hänen ystävyytensä Hollyn kanssa olisi kärsinyt viime viikkoina.

Hän kuvaili häntä "kivekseen" ja sanoi: "Viime viikot eivät ole olleet helppoja meille kummallekaan. Perheeni kävi läpi todellisen koettelemuksen.

"Ja Hollyn tuki kaikkialla merkitsi minulle koko maailmaa, samoin kuin ITV:n esimiesteni, toimittajani Martin Frizellin ja koko This Morning -perheen tuki, mukaan lukien upeat katsojamme."

Phillip selitti, että Holly oli ollut hänen ystävänsä läpi "paksun ja ohuen".

Mutta Hollyn sanotaan olleen' sokaissut" ja "syvästi järkyttynyt".lausunnon, koska hänellä ei ollut aavistustakaanPhil aikoi puhua julkisesti heidän huhutuista erimielisyyksistään.

Eräs lähde väitti, että kyseessä oli "epätoivoinen juttu" Phillipiltä heidän suhteensa nykytilan vuoksi. Hollylta ei tullut julkista vastausta.

Kunnioitus puuttuu

Phillip ilmoitti eroavansa This Morning -ohjelman juontajan tehtävästä välittömästi lauantaina -mutta hänen lausunnossaan ei puhuttu hänen kanssaan yli 13 vuoden ajan.

Televisiomies sanoi: ”Olen aina ollut ylpeä voidessani kuvata kiehtovia tarinoita This Morningissa. Mutta viime aikoina tästä aamusta on tullut tarina.

"Olen koko urani televisiossa – myös erittäin vaikeat viimeiset päivät – tehnyt parhaani ollakseni kunniallinen ja ystävällinen. Ymmärrän, että ITV on päättänyt, että nykyinen tilanne ei voi jatkua, ja haluan tehdä mitä voin. suojellakseni esitystä, jota rakastan.

"Olen siis suostunut eroamaan This Morningista välittömästi siinä toivossa, että ohjelma voi viedä eteenpäin valoisaan tulevaisuuteen. Haluan kiittää kaikkia minua tukeneita – erityisesti This Morningin upeita katsojia – ja minua" Nähdään kaikki Soap Awardsissa ensi kuussa."

Monet fanit siirtyivät sosiaaliseen mediaan huomattuaan, että Hollysta, joka jatkaa ohjelman esittämistä, ei ollut mainintaa, ja yksi katsoja kommentoi: "Työskentelee jonkun kanssa niin kauan, eikä heistä mainintaa lausunnossasi...".

Sillä välin Holly jakoi suloisen kunnianosoituksen entiselle juontajatoverilleenInstagram.

Hän kirjoitti: "Hei kaikki...On kulunut yli 13 hienoa vuotta This Morningin esittelyssä Philin kanssa, ja haluan käyttää tilaisuutta hyväkseni kiittääkseni häntä kaikesta hänen tiedosta, kokemuksestaan ​​ja huumoristaan. Sohva ei tunnu samalta. ilman häntä."

Phillip jakoi lausuntonsa Instagramissa, mutta ei jälleen kerran maininnut Hollya.

Ja vaikka emme näe Philiä joka päivä näytöillämme, Holly on myös tällä hetkellä poissa lähetyksestä.

Alison Hammondja Dermot O'Leary vahvistettiin This Morningin juontajiksi maanantaina asHollypitää taukoa koulujen loman aikana.

Selittäessään Hollyn poissaoloa Dermot sanoi maanantaina: "Holly pitää tauon puolivälissä, hän tulee takaisin studioon kahden viikon kuluttua."

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Lue lisää

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated: 04/06/2023

Views: 5303

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.